Asfalt Remix AS ansetter nye medarbeidere!

Kanskje du er en av våre nye maskinfører?

Om du føler du ikke har evnen til å tenke selv, er arbeidssky og ei heller innehar sunt godt bondevett, så kan du slutte å lese nå!

Vi søker deg som har førerkort klasse CE, YSK, helst erfaring fra bransjen og bra pågangsmot. Arbeidet vil bestå av å kjøre asfaltfres, kompaktlaster og lastebil. Overtid vil forekomme, men dette er jo noe du allerede ønsket om du fortsatte å lese. Du må også ønske å stå opp om morran og lakenskrekk er noe vi ønsker at du innehar som en medfødt egenskap. Evnen til å se lyset i tunnel og samtid unngå tanken på at det kan være et møtende tog er noe vi vil se på som positivt. Maskinførebevis er også noe du bør ha bestått og ikke bare fått.

Når du står med møkk oppunder øra, kaffen er kald, det regner sidelengs og du fortsatt klarer å tenke: Det kunne vært verre! Da kan du fortsette å lese. Arbeidsdagen er variert og området du vil utføre arbeids stoltheten din i er Østlandet med noen utflukter.

Føler du at du kom deg helskinnet gjennom vår ønskeliste, så setter vi stor pris på om du vil sende oss en mail. Skulle det være sånn at du følte du ikke traff på alle punktene, så kan du jo sende en mail for det. Det hender vi ser igjennom fingrene på noe av det. Dette fordi enkelte ting kan kurses og læres bort, men de medfødte egenskapene er umulig å lære bort, så om det var det du manglet, så kan du hoppe til første linje og lese den igjen

Asfalt Remix er en stor familie, som ofte drar på litt utradisjonelle familieturer og dette er noe du ikke vil gå glipp av. Det innebærer ofte tanks, båt, fly og buss. Favorittmiddagen i familien er pølser og det får du hver torsdag. Om du er riktig så flink, kan du bli kåret til månedens ansatt og evt din bedre halvdel kan nyte godt av premien!
Send denne mailen med litt info om deg selv til: post@asfaltremix.no

Lønn etter innsats utbetales etterskuddsvis den 10. i hver mnd.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *    
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.